DANSK.RU Communication
Nyheder

Velkommen til!

Velkommen til vores nye hjemmeside! DANSK.RU Communication er et helt nyt firma med det formål at skabe kulturforståelse mellem danske og russiske virksomheder og hjælpe både erhvervsliv og private med at finde hinanden og kommunikere bedre med hinanden.

I kombination med markedserfaring og vores kendskab til den russiske og den danske kultur ser vi meget frem til at udvikle dansk-russiske relationer. Det findes mange krydspunkter i historien, hvor danskere og russere har opbygget gode relationer og tværfagligt samarbejde. I vores globaliserede verden er det helt naturligt at søge efter nye udviklingsveje udenfor landet. Forretningsfolk leder efter nye kontakter, mens private vil kommunikere med flere fra udlandet både på ferie og hjemme. Det er altid spændende at møde andre kulturer, men det er også nemt at misforstå hinanden.

Kulturforståelse bygges på flere punkter. Det er bl.a. historiske viden, kulturorientering (kendskab til traditioner og kulturnormer) og sproglige kompetencer.

Det er altid svært at bygge multikulturelle relationer uden eksperter, som identificerer væsentlige kulturelle forskelle. DANSK.RU Communication er en guide der hjælper dig at håndtere målrettet kommunikation.

Vi kalder os “isbryder”, fordi vi vil smelte “is” af misforståelser og stereotypisering ved sproglig og kulturformidling.
Forretningsforståelse, kulturforståelse og sprogforståelse – det er målet og de tre søjle, som ligger til grund for vores koncept, som vi tilbyder vores kunder.

Læs mere under fanen “Til Erhverv” og “Til Private” i menuen.