Sprog- og kulturundervisning til private

Vil du lære et nyt sprog eller forbedre dine evner til at kommunikere med familie, venner eller dem, som du møder mens du er på rejse? Her kan du finde forskellige tilbud til dig, som vil lære russisk sprog og kultur til privatbehov.

Sprog- og kulturforståelse som en grundsten

DANSK.RU Communication tilbyder forskellige kurser i russisk sprog og kultur. Vores sproglige kurser passer til forskellige niveauer og svarer til forskellige mål. Læs mere her. Der er også tilbud til dem, som er interesseret i den russiske kultur. På nuværende tidspunkt har vi nogle kurser, som kører i grupper. Læs mere information her.

Tidspunkt, som passer dine behøv

Vi kan altid finde det bedste tidspunkt til dig, som søger dag/aften kursus eller intensiv weekendkursus. Kig på vores kursusoversigt (gruppeundervisning / weekendkursus) eller ring til os for at få yderligere information om individuel- og onlineundervisning.

En passende afstand

DANSK.RU Communication tilbyder kulturelle og sproglige kurser i midten af Aalborg. Hvis du ikke bor i Aalborg, så finder vi løsning mht. din geografiske situation. Vi tilbyder også en fleksibel russiskundervisning via internettet, hvor du som kursist har mulighed for at tage russisk sprogkursus fra det sted, som passer dig. Kontakt os for flere detalier.

Vores priser

Vi sætter fokus på undervisningskvalitet og tilbyder gode priser. Ring eller kontakt os per mail og fortæl om de ydelser, som du er interesseret i.