GRUPPEUNDERVISNING

Lær russisk i gruppe - også når du sidder hjemme!
Det er muligt at skabe en gruppe med kursisterne på det samme niveau og med den samme geografiske placering. Men det er nemmere at skabe en online-gruppe, hvor er det lige meget, hvor du sidder - i København eller i Aalborg. 
Derfor tilbyder DANSK.RU Communikation både offline og online gruppeundervisning i russisk, hvor vi mødes i Aalborg eller på Skype, Microsoft Teams eller  Zoom. 
Gruppeundervisning er altid sjovere og billigere, men det er ikke altid vi har mulighed for at oprette en gruppe.
Det er en stor fordel til virksomheder, når de kan tilbyde til deres medarbejdere gruppeundervisning.  Det kan også hjælpe med at skabe tættere relationer mellem kollegerne, når de sidder i russisk klasse og lærer russisk sammen. 
Vi underviser på dansk eller engelsk og klar til at kommer til din virksomhed hver uge, hvis den ligger i Nord- eller Midtjylland i den tid, som passer jer bedst. Ring til os for at få flere detaljer. 

FORDELENE VED GRUPPEUNDERVISNING I RUSSISK

Dynamisk vellykket læring 

Når man lærer russisk i gruppe, så bliver det altid dynamisk og varierende. Det er plads til at arbejde i par, til at spille og lave konkurrencer, debattere og diskutere forskellige emner. Jo mere dynamik, jo bedre læring. 

Imitation af det virkelige liv

Når man kommer til gruppe,lærer man andres udtale og bliver bedre til at forstå andres sprog. Det er også lettere at skabe flere situationer fra det virkelige liv, når man mødes i gruppen. 

Vi støtter hinanden 

Det er ikke sikkert, at du har venner med de samme interesser. I vores grupper mødes du med andre kursister, som vil lære russisk - ligesom dig! Hver gang du går i klasse, går du dit sted, hvor du er glad, og hvor det er behageligt at være.

Lær russisk af andre

Hvis du finder dig selv blandt de andre studerende, har du også noget at lære. Du vil være i stand til at hjælpe andre ved at forklare regler eller hjælpe med at rette fejl. Og dette er en direkte måde at bedre forstå og mestre sproget i praksis på.